Mūsų auklėtoja – nenuspėjama ... Vieną dieną ji sugalvojo mums siurprizą , kurio niekas negalėjo nuspėti. Atėjus staigmenos dienai, smalsumas buvo toks didelis, kad emocijos buvo nevaldomos.

Pirmosios siurprizo sulaukė 7 b klasės mergaitės. Sausio 22 dieną jos apsilankė grožio pasaulyje „ D.lux“, kuriame susipažino su įvairiausia kosmetika, bei sužinojo kaip teisingai prižiūrėti jauną veido odą. Kosmetologė Evelina Adomavičiūtė mergaitėms pristatė kosmetikos naujoves ir davė daug vertingų patarimų. Norinčioms mergaitėms kosmetologė padarė lengvą dieninį makiažą, kuris atrodė stulbinančiai gražiai. Susitikimo pabaigoje atlikome testą už kurį gavome prizų.

Vasario 9 d., siurprizas laukė berniukų. Berniukams auklėtoja suorganizavo pažintinę išvyką į Pajūrio S.Biržiškio gimnazijoje įrengtą šaudyklą. Jiems nuostabius mokymus pravedė mokytojas A.Dragūnas. Berniukai su didžiuliu entuziazmu šaudė iš kelių skirtingų rūšių šautuvų ir bandė pasijusti tikrais kariais. Taikliausi šaudymo metu buvo Ernestas, Nojus, Evaldas ir Rokas.

Šios pamokos- ,,Ugdymo karjerai“ pamokos. Grožio specialistės ir kario profesijos labai garbingos!

Nuoširdžiai dėkojame savo nuostabiajai auklėtojai, Živilei Juškienei, už šias išvykas. Tariame Jums didelį Ačiū.

7b klasės mokinė Agnė Kaziukonytė