Ekskursija – visada smagu. O jeigu keliauji ir su tėvais, ir su klasės draugais? Tai dvigubai smagiau! 4d klasės mokiniai kartu su tėveliais apsilankė Lietuvos jūrų muziejuje, delfinariume. Grožėjosi, žavėjosi delfinų pasirodymu...

Pakeliui į Nidą sustojome prie kormoranų kolonijos – seniausios žinomos šių paukščių perimvietės Lietuvoje. Miško vaizdelis nedžiuginantis...Užtat Raganų kalnas Juodkrantėje žavėjo unikaliomis medinėmis skulptūromis.

Nida – vieta, kurią turi aplankyti, į kurią visada gera sugrįžti. Kai norisi kažko labai gražaus, magiško, pamatyti marių ir jūros galybę, turi vykti į šį nuostabų Lietuvos kampelį. Taip norėjosi pabėgioti po smėlio kopas!..

Kuršių nerija ne visada atrodė taip, kaip dabar. Vaikai su tėveliais apsilankė Mizgirių gintaro muziejuje. Virtualus pasakojimas apie gintaro susidarymą, 3D filmas apie Kuršių nerijos susiformavimą, interaktyvios priemonės – padėjo sužinoti, kaip formavosi gintaras, kaip jis išgaunamas iš gelmių. O kur dar praktinių užsiėmimų erdvė! Sužinojome ir pajautėme pagrindines fizikines ir gydomąsias gintaro savybes.

Dėkojame tėveliams, kurie rado laiko pakeliauti su mumis, pabendrauti, pabūti kartu.

 

4d klasės mokytoja Gražina Šerpytienė.